Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna experienta de vizitare. Mai multe despre cookie-uri aici.
close
Support Chat
#

Am pornit la drum în 2015 ghidați de un singur gând: Oricine își poate permite o casă bine îmbrăcată!, iar pasiunile noastre pentru design, culoare și arhitectură l-au transformat în scopul nostru principal. Entuziaști și plini de energie, ne-am luat angajamentul să îmbrăcăm fiecare casă cu personalitatea proprietarului, care să se reflecte atât în tabloul din sufragerie, cât și în cana în care își savurează cafeaua în fiecare dimineață.

Astăzi, de la cei peste 10.000 de clienți (mulțumiți, sperăm noi) și după doi ani și jumătate de activitate în care am învățat și experimentat continuu, am înțeles că nevoile oamenilor sunt felurite, și fiecare client mulțumit este o misiune îndeplinită. De aceea, ne-am decis să îndeplinim dorința fiecărei persoane, care ne trece pragul, de a găsi cadourile potrivite pentru toți cei apropiați ei.

Sperăm să petreci cât mai mult timp în casa noastră online, și să pleci acasă fără grija că nu ai găsit încă cadoul perfect sau produsul dorit!

Fiecare produs pe care dorești să-l achiziționezi, trece prin cinci filtre înainte să ajungă la tine, care reprezintă principiile noastre de funcționare. Mai exact, vorbim despre:

  1. 1. Lucrul în echipă – Mr. House este rezultatul lucrului în echipă. Ideile fiecare membru se discută și se pun în aplicare cât mai eficient.
  2. 2. Calitatea – Calitatea este principala caracteristică a fiecărui produs care urmează să ajungă la tine. Ne-am impus acest lucru încă de la început. Dorim ca fiecare produs să fie pe măsura așteptărilor tale.
  3. 3. Încrederea – Pe lângă satisfacerea nevoilor clientului, câștigarea încrederii acestuia este o regulă. De aceea, bazândun-ne pe încrederea reciprocă, punem clientul pe primul loc.
  4. 4. Adapatabilitatea – Considerm că fiecare sugestie pe care o primim reprezintă un prilej de perfecționare, și punem foarte mult accent pe acest lucru.
  5. 5. Pasiunea – Tot ceea ce înseamnă Mr. House astăzi (de la magazin până la blog) se datorează pasiunilor noastre pentru design, culoare și arhitectură, iar acest lucru se reflectă în munca noastră.

Echipa Mr. House: